• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Лабіринтами сучасної української літератури"

"Лабіринтами сучасної української літератури"

2014-01-20

/Files/images/SAM_0476.JPG20 січня в Тарутинській центральній районній бібліотеці для дорослих була презентована віртуальна виставка «Лабіринтами сучасної української літератури»

Сучасна Україна живе не тільки політикою. Найкраще реальне життя країни презентує сучасна українська література, яка є однією з найяскравіших і найцікавіших в Європі. Зміни, що відбуваються в суспільстві, знаходять своє відображення і в художній літературі, яка реагує на нові ситуації, запити, інтереси інших людей. Пожвавлення літературного процесу в нашій країні сприяло формуванню потужної та цікавої літератури, яка може задовольнити читацькі смаки будь-якої аудиторії.

Краще зорієнтуватись у сучасних тенденціях української літератури, познайомитися із найбільш яскравими та маловідомими авторами допоможе наша книжкова виставка «Лабіринтами сучасної українсько літератури», на якій представлені найбільш яскраві напрями та течії сучасної української літератури.

Виставка складається з таких розділів:

1) Жіноча проза.

2) Український історичний роман.

3) Пригоди, подорож, фантастика.

На виставці представлені твори таких сучасних письменників, як: М. Матіос, , Л. Костенко,

І. Роздобудько, Ю. Андруховича, О. Забужко, Ю. Мушкетика, Марини і Сергія Дяченків, П. Загребельного, Р. Іваничука, Валерія Шевчука, В. Шкляра та ін..

/Files/images/SAM_0479.JPG/Files/images/SAM_0478.JPG/Files/images/SAM_0477.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi